Morgen is het 7 maanden geleden dat onze lieve Dennis Jansen ons verliet door een noodlottig ongeval op de snelweg in Frankrijk. Een ongeluk met grote gevolgen en onduidelijkheid voor ons als familie, vrienden en bekenden. 3 februari 2016 is Dennis ‘s nachts in botsing gekomen met een Duitse/Poolse vrachtwagen. De vrachtauto van Dennis is in de brand gevlogen.

Na heel veel bellen, mailen et cetera kwam het stoffelijk overschot van Dennis naar Nederland na drie lange weken. Dit alles resulteerde in artikels in kranten en zelfs hart van Nederland! Omdat er pasjes zijn gevonden in de verbrande cabine gaan we er vanuit dat we onze Dennis begraven hebben. We weten ook wel dat het niet iemand anders dan Dennis kan zijn maar een officiƫle DNA is er niet na 7 maanden. De politie in Frankrijk heeft na overlijden DNA afgenomen bij Dennis. Hier kwamen wij pas achter nadat wij zelf 2 maanden na overlijden zelf naar Frankrijk zijn gegaan voor antwoorden. Buitenlandse zaken en politie zeggen niets te kunnen doen! En dat noemt men 1 Europa! De politie Nederland kwam een maand (!) Na overlijden bij ons thuis DNA zoeken van Dennis. Wat zij met dit DNA al een half jaar aan het doen zijn is voor ons een raadsel. We horen en zien niets! Overal weer achter aan bellen en mailen. Iedereen zegt het te gaan uitzoeken maar uiteindelijk hoor je niets! Het hele traject waar we nu inzitten, duurt dus al 7 maanden! Geen DNA is geen duidelijkheid over schuld of aansprakelijkheid en dus kan het onderzoek waar wij recht op hebben nooit afgerond worden. We leven in Nederland. In een land waar heel veel kan en mag. Waarom lukt een DNA onderzoeken met Frankrijk als ander Europees land dan niet? En waarom bestaat er zoiets als Buitenlandse zaken als die ons met een ongeval in het buitenland niet kunnen helpen?

HELP ONS ALSJEBLIEFT DOOR ONS VERHAAL TE DELEN ZODAT IEMAND HIER WAT MEE GAAT DOEN EN HET ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN!

Wij zullen Marieke Jansen ook helpen door niet alleen haar bericht te delen, maar ook achter de schermen duidelijkheid voor haar te vragen.