Juridische Alarmcentrale.

 

 

Juridische

Voorkomen is beter dan procederen, onder dit motto hebben we een juridische alarmcentrale opgezet. Dagelijks krijgen we vragen van chauffeurs en eigenrijders. Een laagdrempelige alarmcentrale biedt hierin de uitkomst. TBV-NL en Dudink & Starink advocaten hebben dit gezamenlijke initiatief opgezet.

Complexe vragen

Chauffeurs, eigenrijders met juridische vragen kunnen bij ons terecht. De alarmcentrale voldoet aan de groeiende behoefte in de transportwereld. Tot nu toe hebben we veel prangende vragen mondeling via de telefoon beantwoord. Wat we de laatste tijd merken dat de vragen complexer werden en de hoeveelheid daarbij ook nog eens groeide. Complexe vragen willen we graag goed en volledig beantwoorden. Waar onze juridische kennis stopt gaat die van Dudink & Starink verder. We bundelen daarmee de kennis van de transportwereld met die van de juridische wereld.

Juridische Alarmcentrale

Binnen 24 uur zullen we vragen beantwoorden mocht het daarbij een complexe vraag zijn dan geven we dat aan. In het begin is het stellen van een vraag kosteloos. Mocht er veel speurwerk nodig zijn dan zullen we logischerwijze het een en ander in rekening gaan brengen. De alarmcentrale moet helderheid verschaffen. De antwoorden zullen in normaal Nederlands gestuurd worden. Geen moeilijk leesbare juridische correspondentie. Als het niet nodig is proberen we de gang naar de rechter zo veel mogelijk te voorkomen. Maar als we echt moeten procederen omdat het niet anders kan, dan gaan we er ook vol in.

Heb je als chauffeur, eigenrijder een juridische vraag? Druk hieronder op de telefoon en je komt op de alarmcentrale waar je je vraag kan stellen.

 

 

Juridische