NIEUWE CAO?

Samen een vuist maken voor een betere cao. We starten deze actie met als doel, de chauffeurs die niet bij vakbonden zijn aangesloten hun stem te laten horen. Maar de chauffeurs aangesloten bij de vakbonden roepen wij ook op om mee te doen. Samen voor een nieuwe CAO. Nu er een eindbod ligt van de werkgeversorganisatie TLN, ligt de bal bij de chauffeurs, bij JOU!! Jij als chauffeur klaagt steen en been dat je niet gehoord wordt, hier is jou kans!

Nu zijn jullie de chauffeurs aan zet!

Willen jullie, jij dit loonbod accepteren of zijn jullie, jij bereidt om op te staan voor een beter salaris? Uit het verleden weten we dat de gemiddelde chauffeur liever op sociale media klaagt dan daadwerkelijk opkomt voor zijn eigen toekomst! Wat jullie niet in de gaten hebben dat de positie als chauffeur dusdanig sterk is om nu die vuist te maken. Het tekort aan goed opgeleide gekwalificeerde beroepschauffeurs wordt groter!

Actie!

Wij zetten de eerste actie op! Vul hier je naam en email in, deze is voorzien van de tekst dat jullie, jij het niet accepteren. Na invulling van je naam druk je op verzenden en TLN krijgt hem automatisch binnen! Dit is van ons de eerste stap en waarmee jullie, jij nog steeds vanachter je toetsenbord het kan doen.

NIEUWE CAO?