Veranderen doen we samen. Na het online zetten van de website TBV-NL hebben zich al veel chauffeurs, eigenrijders en kleine transportondernemers aangesloten bij ons. Het vertrouwen in een verandering groeit daarmee verder! Om de vervolgstappen samen verder te zetten hebben we nog veel meer leden nodig.

De motor is in beweging gebracht, de brandstof komt bij jullie vandaan!

Een verandering zet je niet van de één op de andere dag, het neemt de nodige tijd in beslag. Als jij ook de verandering wilt, schrijf je dan in voor 31 december 2015 en betaal voor het hele jaar 2016 slechts €10, –

De tijd dat de chauffeur, eigen rijder en kleine transportondernemer gehoord gaat worden is wat ons betreft begonnen. Wij zijn immers de grootste groep die nu nergens gehoord worden.

De rij en rusttijden wet is een onderwerp waar we al vergevorderd mee zijn. We hebben het herschreven en zullen dit medio voorjaar 2016 bij een aantal ondernemers en chauffeurs laten lezen.

Uiteraard zijn we ons daar terdege van bewust dat we dat niet 1,2,3 geregeld hebben, maar dat we er voor gaan is duidelijk! Een chauffeur moet wat ons betreft dat weer doen waar hij voor op de auto zit. En niet de hele dag nadenken over bijvoorbeeld het zware blok aan zijn been wat betreft rij en rusttijden.

Lid worden